
Motivul pentru care Simona Halep refuză să meargă la emisiuni televizate în România

Deși știe că marea masă a românilor o apreciază așa cum este, Simona Halep nu vrea să se lase influențată și deviată de la drumul ei de cei care se o desconsideră. Tocmai de aceea, mesajele pe care le trimite în declarațiile sale au o anumită subtilitate: vorbesc despre a le da oamenilor încredere, a le da posibilitatea să se dezvolte, la orice vârstă, și de a fi mai pozitivi în toate situațiile.
Simona Halep a fost afectată de atitudinea ”hater”-ilor atât în rândul comentatorilor sportivi, cât și în rândul fanilor. Este motivul pentru care a renunțat să mai citească presa și comentariile și nici nu merge în emisiuni televizate, a dezvăluit Daniel Dobre, antrenorul campioanei din acest an de la Wimbledon, la Digi24.
Daniel Dobre nu știa că eleva sa nu a onorat nicio invitație la emisiuni televizate în România și spune că a întrebat-o zilele acestea pe Simona Halep dacă este adevărat. ”Da și n-o să mă duc niciodată”, a venit răspunsul lui Halepi, care a explicat: ”Pentru că acești oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul”.
Polarizarea care apare în rândul presei și al fanilor în momentele de insucces este ”dăunătoare”, acele comentarii ”te fac să te simți prost”, a mărturisit Daniel Dobre, care recunoaște că din acest motiv și el a renunțat să mai citească articolele din media.
În altă ordine de idei, în ciuda performanțelor Simonei Halep, Daniel Dobre crede că există loc pentru îmbunătățiri în jocul elevei sale.
”Încă n-a ajuns, să spunem, la o exprimare totală a talentului pe teren, s-a apropiat acum, dar eu cred că mai are loc în sus, deci avem tot timpul ceva de făcut”, a declarat Daniel Dobre. Asta, deși recunoaște că la un sportiv de calibrul și experiența Simonei Halep, meritele antrenorului sau mai degrabă ale echipei sale sunt în proporție de ”maximum” 10 la sută.
”Colegii mei reușesc să o țină întotdeauna într-o bunădispoziție, deci partea mea e cea mai ușoară. Ceea ce facem noi este în primul rând s-o menținem sănătoasă, s-o menținem binedispusă, s-o menținem cu poftă de joc, pentru că este greu ca aproape 300 de zile pe an să rămâi tot timpul în dispoziție de joc”, a explicat Daniel Dobre.