3dots.ro

Arad. Un copil de 7 luni a murit, alți trei sunt în spital, intoxicați în urma unei dezinsecții. ”Am întrebat cât este de toxic și am precizat că avem copii mici”

Arad. Un copil de 7 luni a murit, alți trei sunt în spital, intoxicați în urma unei dezinsecții. ”Am întrebat cât este de toxic și am precizat că avem copii mici”

Un bebeluș în vârstă de doar șapte luni și-a pierdut viața și alți trei copii au fost internați în spital, după ce s-au intoxicat cu substanțele folosite de o echipă ce a făcut dezinsecție în apartamentul în care locuiau, în Arad.

Părinții copiilor povestesc că au urmat întocmai instrucțiunile pe care le-au primit de la echipa de dezinsecție.

”În bloc sunt probleme cu goangele și, când a bătut la ușă și ne-a întrebat dacă dorim să facă și în apartament, am fost de acord.

Chiar am întrebat cât este de toxic și am precizat că avem copii mici, însă ne-au spus că totul va fi bine, doar să nu stăm trei ore în apartament, iar când revenim să spălăm tot, inclusiv lenjeria de pat”, a declarat mama îndurerată, conform Glasul Aradului.

Femeia povestește că au făcut întocmai cum li s-a spus.

”Așa am și făcut. Am ieșit din casă pe la ora 16.00 și la ora 19.00 am revenit și m-am apucat să spăl tot, inclusiv pe jos.

Ne-am pus la somn și dimineața, pe la ora 9.00, copilul de șapte luni a murit în somn. Era tot vânăt. La puțin timp, au început și ceilalți copii să se simtă rău. Am fost la spital și au spus că este de la o substanță toxică”, a mai spus mama copiilor.

Nu prea avem darul de-a învăța din greșeli…

În urmă cu patru ani o mamă și băiețelul ei de doar trei ani și-au pierdut viața în urma unei deratizări efectuate cu substanțe interzise folosirii în spații locuite, într-un bloc din Timișoara.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs