3dots.ro

Doi părinți tineri și-au dat bebelușul spre adopție pentru că nu se potrivea cu stilul lor de viață

Doi părinți tineri și-au dat bebelușul spre adopție pentru că nu se potrivea cu stilul lor de viață

În alte vremuri subiectul acestui articol ar fi părut absurd și fără îndoială că mulți ar fi pus sub semnul întrebării întâmplarea, dar, în prezent, normalitatea s-a schimbat atât de mult încât cu greu imaginația îi mai poate face față!

În SUA, doi tineri părinți au considerat că fetița lor de numai trei luni nu se potrivește deloc cu stilul lor de viață și au dat-o spre adopție.

Tatăl copilului a relatat toată întâmplarea pe Reddit, și el, și soția lui fiind aspru criticați pentru că și-au abandonat copilul.

Mama nu și-a dorit copilul și evita să interacționeze cu el

Mama bebelușului s-a întors la serviciu la scurt timp după naștere, mai mult, ea nu și-a dorit acest copil și spunea că din cauza ei nu-și poate trăi viața așa cum își dorește.

Tatăl a explicat că el și soția sa sunt amândoi ”dependenți de muncă’ și consideră că joburile sunt prioritare. El a mai spus a explicat că venirea pe lume a micuței Elizabeth a făcut-o pe soția lui să se simtă ”mizerabil’.

Bărbatul a dezvăluit că soția lui a interacționat cu copilul doar când micuța avea nevoie de ceva, dar a evitat să o ia în brațe atunci când începea să plângă.

Astfel, fetița a ajuns în în grija bunicii materne. Ulterior, însă, cuplul s-a gândit să-și dea fiica spre adopție unei familii care chiar își dorește un copil.

”Îmi pot aminti viața fără fiica mea. Mă lupt să-mi amintesc viața fără soția mea. Îmi iubesc fiica, nu mă înțelegeți greșit și nu ne-a fost ușor să decidem să o dăm spre adopție. Dar dacă nu renunțam la ea, soția mea ar fi fost nefericită. Îmi doresc ce este mai bun pentru Catherine și Elizabeth și sincer cred că aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru toată lumea”, a explicat bărbatul.

Bunica maternă vrea să preia custodia copilului

Bunica fetiței a ripostat imediat, intentând un proces pentru preluarea custodiei copilului. De altfel, femeia nu-și dorește să mai audă nici de fiica ei, nici de ginere și consideră că cei doi nu mai au dreptul moral sau legal să se mai ocupe de fetița lor.

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs