3dots.ro

Un tânăr a vândut limuzina Rolls Royce a mamei sale pentru a plăti datoriile făcute cu dansatoarele, la cluburile de noapte

Un tânăr a vândut limuzina Rolls Royce a mamei sale pentru a plăti datoriile făcute cu dansatoarele, la cluburile de noapte

Un singaporez în vârstă de 33 de ani a fost condamnat la închisoare după ce a falsificat semnătura mamei sale încercând să vândă mașina de lux care îi aparținea acesteia, pentru a-și plăti datoriile pe care le acumulase la dansatoarele din cluburile de noapte, relatează Business Insider.

Documentele prezentate în instanță au dovedit faptul că, în august 2022, Liu Kuei Liang, a falsificat semnătura mamei sale pe contractele de vânzare-cumpărare.

El a înșelat un dealer auto, făcându-l să creadă că mama sa autorizase vânzarea unui Rolls-Royce Dawn 6.6 V12 și a unui Mini Cooper SE.

La tribunal, el a pledat vinovat și a fost condamnat pentru fals în acte la a 12 săptămâni de închisoare.

Liu încercase să facă rost de bani pentru a stinge datoriile pe care le acumulase la cluburile ”diao hua” – localuri în care clienții le cumpără animatoarelor buchete și ghirlande de flori, al căror preț poate ajunge la sute de dolari.

Potrivit instanței, Liu era realmente disperat să facă rost de bani pentru a-și plăti datoriile atunci când a convins un dealer al reprezentanței Autoart Singapore că mama lui a autorizat vânzarea mașinilor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs