3dots.ro

Șofer britanic: ”Unii sunt atât de snobi… Dacia este marca ideală, am avut Aston Martin și Bentley, însă nu se compară!“ – video

Șofer britanic: ”Unii sunt atât de snobi… Dacia este marca ideală, am avut Aston Martin și Bentley, însă nu se compară!“ – video

Dacia se bucură de mare succes în Marea Britanie, produsele mărcii fiind apreciate pentru fiabilitate și mai ales pentru prețul de achiziție mic și costurile reduse de întreținere.

Ca orice alți deținători de autoturisme, britanicii posesori de Dacia au creat mai multe multe grupuri pe Facebook, în funcție de modelul deținut, fiecare grup având minimum câteva mii de membri.

Pe grupul de Facebook ”Dacia Jogger Owners Group UK“ a atras atenția în această săptămână o o postare interesantă despre Dacia făcută de Alan Roberts, un mare pasionat de mașini.

”Tocmai am comandat o Dacia Spring pentru mama mea”

”Unii oameni sunt atât de snobi… Vorbeam zilele trecute cu vecinul meu despre mașini, deoarece își va comanda noua Dacia Duster.

La un moment dat, un cuplu a trecut pe lângă noi și a început să spună că Dacia Jogger, pe care o dețin, și care era parcată aproape de mine, e o mașină foarte proastă și alte aiureli. Acel cuplu deține o mașină Vauxhall Corsa. Iar acei cârcotași nu știau că Joggerul era al meu.

Vecinul meu s-a enervat și a spus că până și plăcuțele de înmatriculare de la Dacia mea fac mai mult decât mașina lor veche.

Ca să fiu sincer, am avut Aston Martin DB9 și Bentley Mulsane, însă îmi doream o mașină mare și fiabilă, iar Dacia a fost ideală. Tocmai am comandat și o Dacia Spring pentru mama mea. Iar când va fi lansată pe piață, voi comanda și noua Dacia Bigster”, a scris Alan Roberts.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs