3dots.ro

Iulia Albu, critică la adresa lui Măruță: ”Această glamourizare a absurdului poate naște monștri!”

Iulia Albu, critică la adresa lui Măruță: ”Această glamourizare a absurdului poate naște monștri!”

Lansarea în cinematografe a filmului ”Tati part-time”, în care Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, intepretează rolul principal alături de Alex Bogdan au rolurile principale, a generat un adevărat război mediatic.

Uniii felicită familia Măruță pentru debutul fiicei lor, care are 8 ani, în actorie, în timp ce alții îi critică și îi acuză de nepotism.

Au finanțat filmul, care este o producție privată

Cătălin Măruță și Andra au apărat public poziția fiicei lor, postând pe conturile lor de pe rețelele de socializare, în repetate rânduri, motivul pentru care a apărut în rolul principal: pentru că ei sunt acționari la filmul ”Tati part-time”, care este o producție privată.

În contextul acestui scandal, Iulia Albu nu s-a sfiit să comenteze, mai ales că până acum câțiva ani apărea săptămânal în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde l-a criticat pe prezentator pentru unele filmări cu Eva Măruță, în care fetița, în vârstă de 8 ani, își face ”rutina de îngrijire a pielii”.

Iulia Albu nu consideră că este o mare problemă că Eva Măruță joacă într-un film, ci mai ales faptul că este filmată de tatăl ei, Cătălin Măruță, recomandând o cremă de îngrijire a pielii, la 8 ani!

”Această glamourizare a absurdului poate naște monștri”

”Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”.

Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal.

Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc. Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități”, a spus Iulia Albu, pentru Cancan.

”Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință”

La rândul ei, Iulia Albu are o fiică, Mikaela, care a împlinit 14 ani, dar pe care nu a expus-o public până să devină adolescentă.

”Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință.

Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea”, a spus vedeta.

În legătură cu dorințele și aspirațiile Mikaelei de-a activa în showbiz, Iulia Albu a răspus ca un adevărat părinte cu capul pe umeri:

”Este mult prea devreme pentru asemenea discuții. Mikaela are 14 ani, iar noi destui cât să îi dăm libertatea de care are nevoie pentru a crește frumos. Nu a participat la niciun casting până acum. Și nici nu o va face. Ca să fii actor, trebuie să faci o facultate de specialitate. ”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs