3dots.ro

”Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident”, mesajul actorului a făcut necesară intervenția mamei sale

”Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident”, mesajul actorului a făcut necesară intervenția mamei sale

Într-un stil burlesc, Mihai Bendeac și-a îngrijorat fanii de pe Instagram postând un mesaj în care scrie că a suferit un accident tragic în casă, fiindu-i apoi amputat un picior. A fost nevoie de intervenția mamei lui pentru a clarifica lucrurile și a le așeza în matca lor firească…

Vineri, Mihai Bendeac a distribuit pe conturile lui de Facebook și Instagram un mesaj în care anunța că din cauza faptului că e somnambul a suferit un accident tragic în casă în urma căruie, rănit grav la piciorul drept, a sunat la ambulanță, care l-a transportat la spital, unde i-a fost amputat piciorul.

Într-o notă tragică și amuzantă, Mihai Bendeac precizează în final că piciorul lui va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, iar el a primit titlul de Artist Emerit al Poporului.

”Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident în timp ce dormea”

Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident în timp ce dormea în apartamentul său din centrul capitalei. Se pare că, fără să știe, suferea de somnambulism cronic și, în timp ce cobora (în somn) treptele către nivelul inferior al apartamentului, a alunecat fracturându-și rotula.

Surse din cadrul Serviciului de Urgență 112 ne-au declarat că au primit la ora 03:48 un apel de la un cetățean care a spus cităm: «Să-mi bag p***/ Mi s-a rupt rotula!».

Bendeac a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca. «În acest moment, pacientul se află în afara oricărui pericol și într-o stare stabilă» ne-a declarat medicul chirurg Ștefan Dobrescu imediat după încheierea intervenției de amputare a piciorului.

Înmormântarea va avea loc luni, ora 12:00, la Cimitirul Bellu. Mihai Bendeac a primit post portem titlul de Artist Emerit al Poporului iar membrul inferior drept (care a fost amputat) a fost numit, tot post mortem, membru al Academiei Române”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Emilia Bendeac: ”Mulțumim de grijă, este bine, e doar un pamflet”

Postarea lui Mihai Bendeac i-a îngrijorat pe fanii actorului: ”Îți trimit un cărucior dacă ai nevoie! Eventual și un picior!!! La mulți ani și un an nou fericit!” , ”O să ajungi ca Prigoană: cu un picior de lemn”, ”Acu’ chiar dacă ar fi serios noi tot ne-am tăvăli de râs….”, „Ce nebun ești, chiar îmi era dor de tine și de glumele tale.”, ”Doamne, aproape m-a luat la inimă”.

În final, Emilia Bendeac, mama lui Mihai Bendeac, a venit cu lămuriri. Ea a explicat că este vorba despre un pamflet și că mesajul postat de fiul ei actor este doar un pasaj din cartea pe care acesta urmează să o lanseze.

”Mulțumim de grijă, este bine, doar a postat un pamflet din următoarea lui carte și ne-a cam bulversat pe toți”, a mărturisit Emilia Bendeac, mama actorului, conform ziare.com.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs