3dots.ro

Shannen Doherty, destăinuiri despre cum și-a planificat înmormântarea. ”Cenușa mea va fi amestecată cu a câinelui și a tatălui meu” – video

Shannen Doherty, destăinuiri despre cum și-a planificat înmormântarea. ”Cenușa mea va fi amestecată cu a câinelui și a tatălui meu” – video

Shannen Doherty suferă de cancer la sân în fază terminală, iar în luna ianuarie a anului trecut a aflat că boala s-a răspândit și la creier, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală și de radioterapie pentru a elimina tumoarea.

Extrem de activă, actrița americană încercând să sensibilizeze opinia publică în legătură cu boala teribilă de care suferă, a vorbit din nou despre lupta pe care o duce cu cancerul, despre sentimentele care o încearcă în aceste momente și chiar despre înmormântarea sa, relatează The Independent.

Vor veni ca să nu-și strice imaginea

În cel mai recent episod al podcast-ului ”Let’s Be Clear”, Doherty recunoaște că nu și-ar dori ca la funeraliile sale să participe prea multe persoane, pentru că ea consideră că unii nu vor veni neapărat pentru faptul că au ținut la ea.

”Există multe persoane pe care nu le-aș dori acolo. Nu îi vreau, deoarece motivele pentru care ar veni nu sunt neapărat cele mai bune. Poate nu m-au plăcut – și au motivele lor, și bine au făcut – dar nu m-au plăcut destul de mult încât să vină la înmormântarea mea. Dar vor veni… deoarece așa este corect din punct de vedere politic și să nu își strice imaginea”, a spus Doherty.

Ea speră ca declarația pe care a făcut-o să ridice presiunea care stă acum pe umerii celor care și-ar dori să participe la înmormântarea sa.

Ești aceeași ființă demnă de milă, deci, nu veni!

Shannen Doherty a mai afirmat că lista celor invitați la ceremonia funerară va fi una scurtă și că nu-și dorește ca oamenii să plângă sau să-și spună în sinea lor ”bine că s-a dus și scorpia asta”.

Doherty spune că a urât întotdeauna falsitatea și că ”nu îi suportă pe cei care se prefac că L-au găsit pe Iisus și spun că le pare foarte rău pentru orice ar fi spus rău despre tine”. ”Va avea loc aici, la mine acasă. Mi-ar plăcea să fie ca o petrecere, o sărbătoare”

”Deci…Nu, nu, nu. Știu că ești aceeași ființă umană demnă de milă. Nu veni. Stai departe de mine. Suntem în termeni buni”, a continuat Shannen Doherty.

Shannen Doherty: Vreau ca cenușa mea să fie amestecată cu a câinelui și a tatălui meu

Doherty a vorbit chiar și despre ce se va întâmpla cu rămășițele ei pământești, după moartea sa. ”E o conversație atât de morbidă, dar atât de amuzantă. Vreau ca cenușa mea să fie amestecată cu a câinelui și a tatălui meu”, a spus actrița.

Mai spune că și-ar dori ca cenușa ei să fie ”plantată la rădăcina unui copac” și că își dorește să ajungă ”într-un loc în care ea și tatăl ei s-au simțit cu adevărat bine, care a însemnat ceva pentru ei”, a mai spus Shannen Doherty în conversația cu cel mai bun prieten al să și, totodată, executorul său testamentar, Chris Cortazzo.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU