3dots.ro

Shannen Doherty spune că a reușit să renunțe la visele sale, pentru ca cei dragi să treacă mai ușor de despărțire

Shannen Doherty spune că a reușit să renunțe la visele sale, pentru ca cei dragi să treacă mai ușor de despărțire

În timp ce continuă lupta împotriva cancerului aflat în stadiu terminal, Shannen Doherty a povestit celor care îi urmăresc podcastul că a trecut printr-o nouă lecție de viață în care a învățat despre importanța renunțării la anumite vise sau bunuri materiale, din iubire pentru cei dragi, pentru a le ușura suferința după despărțire, scrie Fox News.

”Prioritatea mea în acest moment este mama mea. Știu că va suporta greu faptul că voi muri înaintea ei și tocmai din această cauză am decis să fac tot ce pot ca să-i fie mai ușor… Nu vreau ca ea să se trezească cu o grămadă de lucruri pe cap, cum ar fi cele patru depozite pline cu mobilă”, mărturisește actrița în podcast-ul său – „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”.

”Știi că este cel mai corect lucru pe care trebuie să-l faci!”

Doherty spune că a ajuns la această concluzie după ce și-a vizitat ferma din Tennessee, unde a înființat un sanctuar pentru caii abandonați.

”Eram în Tennessee și împachetam lucrurile de acolo… A fost foarte greu și extrem de emoționant pentru că într-o anumită măsură – am simțit că renunț la toate visele pe care le aveam în legătură cu această proprietate, o casă pentru mine și mama mea, extinderea hambarului… 

Apoi, simțind că renunț la un vis și la tot ce a însemnat acesta pentru mine, am început să plâng.  Însemna totodată că renunț la viață? Însemna că cedez? Și mama era acolo și mi-a spus: ”Nu renunța la locul ăsta, e în regulă. Nu trebuie să faci asta, poți continua..” I-am spus: ”Da, absolut, pot!”.

O săptămână mai târziu, Shannen a ajuns la concluzia că a renunța la fermă era ”cel mai corect lucru pe care putea să-l facă”.

”Simți ca și cum ai renunța la ceva care a fost foarte special și important pentru tine, dar știi că este cel mai corect lucru pe care trebuie să-l faci și că îți va oferi un sentiment de pace, de calm., de liniște, pentru că astfel îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă să treacă mai ușor prin despărțire”, spune Shannen Doherty în podcast-ul său.

”Încă pot trăi acest vis al meu de a ajuta caii. Pot încă fi parte din acest vis implicându-mă cu adevărat în acțiuni care să-i salveze pe cei care au nevoie să fie salvați, e o treabă pe care sunt încă capabilă să-l fac”, a adăugat actrița.

”Niciunul dintre noi nu are nevoie cu adevărat de toate lucrurile pe care le-a adunat”

În ceea ce privește vânzarea bunurilor sale, Doherty a recunoscut că plănuiește să folosească banii obținuți pentru trăi noi experiențe de viață alături de mama sa.

”Niciunul dintre noi nu are nevoie cu adevărat de toate lucrurile pe care le-a adunat de-a lungul vieții. Ne-am putea descurca la fel de bine și cu mai puține, fără să devenim atât de strângători, așa cum am făcut eu cu toată mobila mea.

Banii pe care îi voi obține îmi vor permite să călătoresc. Voi avea noi amintiri, construite alături de oamenii pe care îi iubesc. Acești bani îmi vor permite să plec cu mama în vacanță, fără să fiu nevoită să apelez la resursele financiare cu ajutorul cărora mă voi asigura că toți cei prezenți în viața mea vor fi bine îngrijiți după ce voi muri”, a mai spus Doherty.

Doherty a făcut publică lupta ei împotriva cancerului. A fost diagnosticată cu cancer de sân în 2015, care a intrat în remisie în 2017, dar a revenit câțiva ani mai târziu. Recent, actrița a dezvăluit că cancerul ei s-a răspândit la oase, iar apoi a explicat că i-a ajuns la creier, unde a metastazat.

Reacția lui Shannen Doherty, după ce Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer

După ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și că a început chimioterapia, Shannen Doherty și-a exprimat public pentru Kate Middleton și a atras atenția asupra unui aspect important: nevoia de intimitate a unei persoane publice aflate în suferință.

”A fi o persoană publică nu înseamnă că publicul deține acea persoană. TOȚI avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat. Este strigător la cer ce avalanșă de teorii ale conspirației există, ce curiozitate morbidă și ce intruziune înainte ca această persoană să fie practic forțată să se explice, fără a avea răgazul necesar de a procesa diagnosticul, să se împace cu ideea și să explice copiilor.

Prințesă Kate, îți admir puterea pe care o ai, prin câte treci, mai ales după diagnostic”, a scris Doherty, într-o postare pe Instagram.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs