Experienţa unui medic belgian, în comă indusă din cauza Covid-19: Am vorbit cu tata, care a murit acum patru ani

Un urolog belgian a mărturisit experienţa prin care a trecut în timpul luptei pe care a dat-o pentru viață, supraviețuind infecției cu coronavirus și fiind externat după ce a stat trei săptămâni în comă, relatează Reuters.

”Îmi vedeam sfârşitul. Credeam că voi muri şi nu mă voi mai trezi vreodată“, a povestit Antoine Sassine, din rezerva sa de la spitalul Delta Chirec din Bruxelles, unde  a lucrat anterior ca medic.

Urologul în vârstă de 58 de ani şi întreaga sa echipă au fost diagnosticaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 şi internaţi chiar în spitalul unde lucrau,atunci când simptomele bolii -au înrăutăţit.

Medicului a fost internat timp de şase săptămâni, din care trei şi jumătate în comă indusă.

El povestește că deși se afla în comă, părea să fie conștient de dorința de a învinge boala și că a avut chiar și niste viziuni în care i-a apărut tatăl său decedat.

”L-am vazut pe tata, care a murit acum patru ani. Am vorbit cu el! Cea mai mare bucurie a fost când m-am trezit şi am văzut chipurile prietenilor, a fost de nedescris!”, a povestit Sassine, care a descris experienţa ca fiind una incredibilă.

Medicul aşteaptă cu nerăbdare să-şi îmbrâţişeze familia, pe care nu a mai vazut-o de când a fost diagnosticat cu COVID-19. 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories