Fost preot, în dialog cu polițiștii, după ce a condus beat: 'N-ai ci să-mi faci! Însuşi Dumnezeu a condus!' - video

13 Ian 2018

Un fost preot care trecuse pragul alcoolemiei fără smerenie, probabil și motivul pentru care a fost catherisit, a fost prins și încătușat de polițiști, după o urmărire pe șosea și un scandal în parcare, relatează Bună Ziua Iași...

  • Fost preot, în dialog cu polițiștii, după ce a condus beat: 'N-ai ci să-mi faci! Însuşi Dumnezeu a condus!' - video

Constantin Teleman, un fost preot din comuna ieşeană Costuleni, a fost oprit vineri de poliţişti după o lungă urmărire între Răducăneni şi Drânceni. Deşi fusese răspopit, omul purta sutană şi era însoţit de un pasager îmbrăcat tot în straie bisericeşti.

Prins de agenţii de poliţie,  fostul preot a fost găsit într-o parcare. Era însă pe bancheta din spate, iar când poliţiştii l-au întrebat cine a fost la volan, le-a jurat că.... ”Însuşi Dumnezeu a condus”.

Teleoman a refuzat să sufle în etilotest. Le-a spus poliţiştilor că va ajunge în Parlament şi le va mări salariile, apoi a început să înjure.

În final, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-l scoate din maşină şi a-l încătuşa. I s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar IPJ Iaşi face cercetări pentru a stabili cine era la volan.

SHARE